websitetemplate
HOME   .
websitetemplate
item3

Blok 25, 1561 TA Krommenie . tel. 075 6405900 . gsm 06 10949604 . email leecarvey@hotmail.com . website www.carveystukadoors.nl

lijstwerkrestauratie
rondingstucwerk
strakpleisterwerk

Slechts 6% BTW voor woningen ouder dan 2 jaar

Is uw huur- of koopwoning ouder dan 2 jaar? Dan valt u
waarschijnlijk in het voordelige BTW-tarief van 6%. Dit dankzij een tijdelijke stimulatieregeling van de overheid deze is voor de stukadoorsbranche nog steeds van toepassing. Het 6% BTW-tarief geldt zowel voor de binnenkant als de buitenkant van een huur- of koophuis.Voor woningen jonger dan 2 jaar, of voor stukadoorswerk aan gebouwen die niet als woning worden gebruikt geldt het tarief van 21% BTW.

Met particuliere woning wordt bedoeld een onroerende zaak waarin particulieren permanent mogen verblijven. Ook aanbouwen en tijdelijke leegstaande woningen vallen daaronder.

Garantie

Op al onze diensten hebben wij standaard garantie, zo bieden wij voor stucwerk binnen, 5 jaar garantie en stucwerk buiten, 3 jaar garantie. Als erkend afwerk bedrijf zijn wij aangesloten bij NOA.

VCA-bedrijfscertificaat

Wij zijn in het bezit van het VCA-bedrijfscertificaat en houden ons aan de strengste veiligheids- en gezondheid protocollen. Tevens zijn wij aangesloten bij het Technisch Bureau Afbouw.

logonoa
logonoagarantie
logoTBA
logovca

Op de logo's hieronder kan worden doorgeklikt voor meer informatie.